Ke Udara

{{nowplay.song.artist}}

{{nowplay.song.track}}

Ke Udara

ERA

Muzik Hit Terbaik

Segmen Terkini

{{currentshow.name}}

{{currentshow.description}}

Segmen Terkini

ERA

Muzik Hit Terbaik

{{nowplay.song.artist}} Album Art Ke Udara

{{nowplay.song.track}}

{{nowplay.song.artist}}

Album Art Ke Udara

ERA

Muzik Hit Terbaik

{{currentshow.name}} {{currentshow.name}} Segmen Terkini

{{currentshow.name}}

{{currentshow.description}}

ERA Segmen Terkini

ERA

Muzik Hit Terbaik

trending

Geng 3 PAGI ERA Dan Siti Nordiana Buat Surprise Untuk Adik Izarra, Anak Kepada Mangsa Nahas Elmina.

Hari ini , geng #3PAGIERA berkesempatan untuk melawat dan membuat kejutan kepada adik Izarra yang merupakan anak kepada Allahyarham Sharipuddin Shaari, mangsa nahas Elmina....
01 Sep 2023, 03:26 PM

geng 3 pagi era dan siti nordiana buat surprise untuk adik izarra, anak kepada mangsa nahas elmina.

Hari ini , geng #3PAGIERA berkesempatan untuk melawat dan membuat kejutan kepada adik Izarra yang merupakan anak kepada Allahyarham Sharipuddin Shaari, mangsa nahas Elmina. Sebelum ini, geng #3PAGIERA ada menghubungi adik Izarra sendiri dan dia memberitahu ingin sebuah skuter elektrik sebagai hadiah hari lahirnya.

 

Kedatangan #3PAGIERA disambut oleh keluarga adik Izarra di kediamannya yang bertempat di Sepang. Malah, Siti Nordiana juga turut hadir membuat kejutan kepada adik Izarra kerana Siti Nordiana merupakan salah seorang penyanyi kegemarannya.

Semoga kehadiran #3PAGIERA dan Siti Nordiana sedikit sebanyak mengubati ruang kesedihan dalam jiwanya setelah kehilangan bapa yang menjadi mangsa dalam nahas Elmina. Menurut perkongsian dari pakcik Izarra, arwah ayahnya telah membuat persiapan untuk menyambut hari lahir anaknya pada 27 Ogos yang lepas tetapi hajatnya tidak kesampaian.

Dalam kejadian pada 17 Ogos lepas, Allahyarham Sharipuddin yang juga pemandu e-hailing antara yang terkorban selepas kereta dipandunya dilanggar pesawat Beechcraft Premier 1 yang terhempas di Elmina. Allahyarham meninggalkan seorang isteri dan dua anaknya, Muhammad Sharul Izuan, 16, dan Nur Izzara Arissya, 9 tahun.

 

Filled Under :


*Kami mempunyai hak untuk memadamkan komen yang menyentuh sensitiviti/tidak bersesuaian.

Menarik

{{related.name}}

{{related.name}}