Ke Udara

{{nowplay.song.artist}}

{{nowplay.song.track}}

Ke Udara

ERA

Muzik Hit Terbaik

Segmen Terkini

{{currentshow.name}}

{{currentshow.description}}

Segmen Terkini

ERA

Muzik Hit Terbaik

{{nowplay.song.artist}} Album Art Ke Udara

{{nowplay.song.track}}

{{nowplay.song.artist}}

Album Art Ke Udara

ERA

Muzik Hit Terbaik

{{currentshow.name}} {{currentshow.name}} Segmen Terkini

{{currentshow.name}}

{{currentshow.description}}

ERA Segmen Terkini

ERA

Muzik Hit Terbaik

tips dua posen

Kalau Shopping Di Lazada, Ini 3 Pro Tips Dapatkan Penghantaran Pantas & Percuma 😉

Rugilah kalau korang tak rebut sekarang!
11 May 2023, 09:51 AM

Artikel ini ditaja oleh Lazada

penghantaran pantas percuma lazada

Kredit: Lazada

 

Orang yang biasa shopping online mesti familiar dengan Lazada. Rugilah kalau korang tak shopping kat platform ni. Pilihan banyak, harga berbaloi dan paling penting boleh jimat berganda!

 

Sebab dekat Lazada ada baucar penghantaran percuma RM5 setiap hari yang boleh ditebus dengan jumlah pembelian minimum. Bila ada baucar ni, bolehlah korang jimat kos penghantaran. RM5 setiap hari, banyak wooo! 😱

 

Nak lagi banyak baucar? Korang stay tuned je kat Lazada. Bila ada kempen, korang cepat-cepat grab sebab time ni la banyak lagi baucar yang Lazada bagi! Memang terbaiklah!

 

Untuk korang yang masih tak tahu, ada beberapa cara korang boleh tebus baucar baucar penghantaran percuma dan pantas Lazada. Jom check out pro tips ni!

 

Cara untuk jimat berganda dengan baucar penghantaran percuma & pantas Lazada 

Kat Lazada ada beberapa cara yang korang boleh guna untuk kumpul baucar penghantaran percuma dan pantas. Antaranya termasuklah:

 

#1 Ikon free shipping di laman utama

ikon penghantaran pantas percuma lazada

Kredit: Lazada

 

Korang buka je Lazada App pastu korang cari ‘free shipping’. Betul-betul kat bawah banner. Korang klik je icon tu, korang akan terus dibawa ke page 'free shipping' untuk korang kumpul baucar.

 

#2 Tebus di halaman produk 

baucar free shipping lazada

Kredit: Lazada

 

Korang juga boleh je pilih produk apa yang korang nak beli. Lepas tu scroll ke bawah di bahagian ‘vouchers’. Kat situ korang boleh dapatkan baucar penghantaran percuma. Paling senang korang cari je produk yang ada ikon free shipping. Sebab kat situ ada baucar menanti korang!

 

#3 Ganjaran mini games 

baucar mini games lucky egg lazada

Kredit: Lazada

 

Satu lagi cara yang korang boleh lakukan, dan tentunya fun! Korang main je games mini yang ada kat Lazada tu. Lepas tu bolehlah korang dapatkan ganjaran penghantaran percuma dan pelbagai baucar lain.

 

permainan mini lucky egg kumpul baucar

Kredit: Lazada

 

Caranya, korang pergi je kat akaun page korang, cari LuckyEgg. Nah! Mainlah sepuas hati. Lagi banyak korang main, lagi banyak ganjaran korang dapat. Baucar yang korang dah berjaya kumpul boleh digunakan secara automatik kat ‘My Cart’ kalau menepati kriteria.

 

baucar penghantaran pantas percuma lazada

Kredit: Lazada

 

Amacam? Senang kan?

 

Jomlah kumpul baucar harian dan dapatkan penghantaran pantas dan percuma dengan Lazada. 

 

kupon penghantaran pantas percuma lazada

Kredit: Lazada

 

Cepat tambah produk pilihan korang dalam troli hari ini! Layari Lazada untuk info lanjut.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Filled Under :


*Kami mempunyai hak untuk memadamkan komen yang menyentuh sensitiviti/tidak bersesuaian.

Menarik

{{related.name}}

{{related.name}}