Ke Udara

{{nowplay.song.artist}}

{{nowplay.song.track}}

Ke Udara

ERA

Muzik Hit Terbaik

Segmen Terkini

{{currentshow.name}}

{{currentshow.description}}

Segmen Terkini

ERA

Muzik Hit Terbaik

{{nowplay.song.artist}} Album Art Ke Udara

{{nowplay.song.track}}

{{nowplay.song.artist}}

Album Art Ke Udara

ERA

Muzik Hit Terbaik

{{currentshow.name}} {{currentshow.name}} Segmen Terkini

{{currentshow.name}}

{{currentshow.description}}

ERA Segmen Terkini

ERA

Muzik Hit Terbaik

lagu fyp era

Lagu FYP ERA Julai Vol 1: Casablanca- Nuha Bahrin, Naufal Azrin

Kisah cinta pasangan kekasih yang banyak dikongsikan di Aplikasi TikTok menjadi asas dalam penceritaan single duet terbaharu Nuha Bahrin dan Naufal Azrin.
18 Jul 2022, 02:15 AM

lagu fyp era julai vol 1: casablanca- nuha bahrin, naufal azrin

Tahniah Nuha Bahrin & Naufal Azrin, lagu "Casablanca" menjadi lagu yang "featured" dalam Lagu FYP ERA untuk bulan Julai, Vol 1 ini. Lagu ni tengah trending kat TikTok. Kisah cinta pasangan kekasih yang banyak dikongsikan di Aplikasi TikTok menjadi asas dalam penceritaan single duet terbaharu Nuha Bahrin dan Naufal Azrin.

Nuha dan Naufal kini bersatu dalam lagu ciptaan Daqmie dan lirik oleh Abdul karim Al Ali (Syria) berjudul Casablanca.

Biarpun lagu duet itu adalah kolaborasi pertama mereka, Nuha menyifatkan kerjasama dengan Naufal sangat bagus.Berkongsi mengenai lagu yang menampilkan Wan Saleh, Amir Hufaz, Khairul, dan Daqmie selaku penerbit dan pengubah lagu, Nuha berkata lagu Casablanca sangat sesuai buat mereka yang ada ‘crush’ atau yang sedang dalam percintaan.

“Ia seperti percintaan sewaktu muda dan sangat teruja dengan cinta pertama mereka. Ia juga macam nak beritahu perasaan sebenar kepada pasangan mereka atau ‘crush’,” katanya.Bagi Naufal, merakamkan lagu dan video muzik Casablanca adalah pengalaman yang cukup berharga buat diri dan kerjayanya.CASABLANCA kini boleh didapati di semua platform digital seperti Spotify, Apple Music, Joox, KKBOX, Deezer dan YouTube Music manakala video muziknya sudah boleh ditonton di laman YouTube Mashyur sejak 4 Jun 2022 jam 9 malam.

 

 

@era.je Terbaiklah lagu Casablanca ni, ada kombinasi bahasa arab dengan bahasa Melayu. Special kat #DaebakERA, @nuhabahrinofficial dan @naufal.azrin belanja lagu Casablanca . 😍 #sharERA #fyp ♬ original sound - ERA

 

Filled Under :


*Kami mempunyai hak untuk memadamkan komen yang menyentuh sensitiviti/tidak bersesuaian.

Menarik

{{related.name}}

{{related.name}}