Ke Udara

{{nowplay.song.artist}}

{{nowplay.song.track}}

Ke Udara

ERA

Muzik Hit Terbaik

Segmen Terkini

{{currentshow.name}}

{{currentshow.description}}

Segmen Terkini

ERA

Muzik Hit Terbaik

{{nowplay.song.artist}} Album Art Ke Udara

{{nowplay.song.track}}

{{nowplay.song.artist}}

Album Art Ke Udara

ERA

Muzik Hit Terbaik

{{currentshow.name}} {{currentshow.name}} Segmen Terkini

{{currentshow.name}}

{{currentshow.description}}

ERA Segmen Terkini

ERA

Muzik Hit Terbaik

berita hiburan era

''Please Bagi Aku Ngandung Last..'', Anak Johan Dan Ozlynn Request Adik Lagi

"...janji la last.. moleiq dh request adik tu.. sape setuju aku ngandung lg..", ujar Ozlynn sempena sambutan ulangtahun kelahiran suami dan anaknya semalam.
17 Jun 2020, 09:27 AM

Mohd Yazid Lim bim Mohamad Aziz atau lebih dikenali dengan nama Johan adalah satu nama yang tidak asing lagi dalam industri seni negara.

Johan yang merupakan suami kepada Ozlynn Waty dan juga bapa kepada lima orang cahaya mata telah menyambut ulangtahun kelahirannya yang ke-36 baru-baru ini.

Menerusi update di Instagram @jozlynnhanania, satu sambutan ulangtahun kelahiran bersama Johan, ibu dan juga anaknya telah diadakan dalam kalangan adik-beradik dan ahli keluarga terdekat, semalam.

Apa yang mencuri perhatian adalah ucapan daripada Ozlynn kepada suami dan anak-anaknya yang memohon 'restu' daripada adik-beradik agar membenarkannya mengandung lagi.

"Buat adik bradik plsss la bg aku ngandung last... janji la last.. moleiq dh request adik tu.. sape setuju aku ngandung lg.. undian yg byk kira boleh hapuskan undian adik badik aku yg bangkang utk aku ngandung lagi..", tulisnya pada ruangan kapsyen.

Rata-rata peminat dan rakan artis turut mendoakan kesejahteraan keluarga Johan sambil mengucapkan selamat menyambut ulangtahun kelahiran.

Terdahulu, Johan dan Ozlynn telah dikurniakan lima orang cahaya mata iaitu Ahmad Ariq Hanania, Ahmad Haziq Hanania, Ahmad Sodiq Hanania, Nur Latifah Chantiq Hanania dan Nur Latifah Moleiq Hanania.

Sumber: Instagram

Filled Under :


*Kami mempunyai hak untuk memadamkan komen yang menyentuh sensitiviti/tidak bersesuaian.

Menarik

{{related.name}}

{{related.name}}